Elfving Centeristä laadukkaat ja tunnetut työvaatemerkit ja suojavarusteet!

Työvaatteet, profiilivaatteet ja suojavarusteet kaikkiin tarpeisiin! Meillä on kattava valikoima ja edustamme huippumerkkejä kuten DASSY, Texstar, Jobman, Helly Hansen Workwear, Sievi, Jalas, Atex, Petzl, MSA, Miller, Cat ja monta muuta! Tarjoamme asiakkaillemme suojavarusteita päästä varpaisiin, toisin sanoen, meiltä saat koko paketin.

Pyydä tarjous tai tule paikan päälle tutustumaan tuotevalikoimaamme!

Selaa myymävalikoimassamme olevien työvaatteiden, yritysvaatteiden, vapaa-ajanvaatteiden sekä työkenkien tuoteluetteloja alla olevista kuvakkeista!

Muista logot työvaatteisiin!
Siirtokuvatekniikkalla saat painatuksen myös odottaessa. Erityinen kuumapainatustekniikka mahdollistaa siirtokuvien nopean ja pysyvän kiinnittämisen. Siirtokuvat tilataan valmiiksi myymäläämme asiakkaan toimittamien ohjeiden mukaisesti. Asiakas voi halutessaan tehdä sopimuksen kanssamme, jolloin yrityksen työntekijät voivat noutaa vaatteensa painatuksella sopivaksi katsomallaan ajalla suoraan myymälöistämme.

HUIPPU-UUTUUS: DASSY työvaatteet! Tutustu meidän uuteen huippulaadukkaaseen työvaatteeseen täältä.

DASSY on Belgialainen laadukas työvaate! DASSY on pitkään toiminut keskieurooppalaisilla markkinoilla ja on nyt markkinoiden kärkituotteita. Tule paikan päälle ja koe DASSYn huippulaatua!
DASSY - gets the job done for you

Katso DASSY työvaatteiden brändi-video tästä: