Kaikki tarvittava metsä- ja piha-alueiden hoitoon

Pääkaupunkiseudun valtuutettu STIHL, VIKING, STIGA ja ARIENS jälleenmyyjä ja huoltoliike. Myymälämme sijaitsevat Espoossa ja Vantaalla!

Kaikki Stihl:in Viking ruohonleikkureihin 2+2 v takuu!

Valikoimaamme kuuluu johtavien merkkien tuotteet kuten Stihl moottorisahat, Stiga ja Viking ruohonleikkurit, Stihl raivaussahat, lehtipuhaltimet, pensasleikkurit ja trimmerit, laikkaleikkurit, metsurin vaatteet ja varusteet, työkalut, painepesurit, metsurin ammattitarvikkeet, Viking silppurit, Ariens ja Stiga lumilingot sekä erikoislaitteet ja paljon muuta!
Elfving Centeristä löydät myös edustamiemme merkkien varaosat.
Pyydä tarjousta isompien laitteiden kuljetukselle sekä robottiruohonleikkureiden asennukselle!

Tuo laitteesi meille huoltoon ja hoidamme sen kuntoon! Katso lisää huollosta tästä. Meiltä löydät myös varaosat, ketjut, laipat, siimat ja muut tarvikkeet!

Elfving Center myy myös Uittokaluston ja Ratiopartsin maahantuomia tuotteita, sekä Aspen alkylaattibensiiniä ja EkoSata ketjuöljyä.

Täydennämme jatkuvasti tuotevalikoimamme, saat kauttamme kaikki edustamamme päämiesten tuotteet. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, pistäydy myymäläämme, soita meille tai selaa mm. STIHL ja VIKING tuoteluetteloja alla olevista kuvakkeista!