Tervetuloa Elfving Centeriin!


Hiihtolomaviikon poikkeusaukioloajat: Lauantaina 24.2.2018 ovat liikkeemme suljettu. Palvelemme jälleen normaalisti maanantaina klo 8. Reipasta viikonloppua!

Elfving Center on pääkaupunkiseudun valtuutettu erikoisliike ja huoltopiste. Meiltä saat STIHL moottorisahat, VIKING- ja STIGA-ruohonleikkurit, Peugeot-skootterit, Drac-mopot ja kevarit, Aixam-mopoautot, CFMoto-traktorimönkijät, Ariens-lumilingot ja näiden merkkien huollot ja varaosat.

Olemme myös laajan valikoiman työvaatteiden, turvajalkineiden ja suojainten erikoismyymälä. Meiltä löydät laatumerkkejä, kuten DASSY, Jobman, Texstar, HellyHansen Workwear, Atex, Jalas, Sievi, Peltor, Petzl, Bollé. Teemme myös painatukset vaatteisiin yrityksesi logolla, jopa odottaessa!

Elfving Center on täyden palvelun konetalo ja meiltä saat aina tuotteet valmiiksi kasattuina, koekäytettyinä ja tuoteopastuksella. Myymälöissämme sinua palvelee aina alan ammattilaiset, jotka koulutettuina ja vuosien kokemuksella osaavat opastaa ja neuvoa.

Esimerkkejä mallistostamme löydät näiltä kotisivuilta, joiden sisältöä täydennämme jatkuvasti. Saamme myös tilattua asiakkaillemme tuotteita jotka eivät löydy valikoimastamme.
Tervetuloa myymälöihimme Vantaalle ja Espooseen tutustumaan koko mallistoomme ja palveluihimme! 

Tutustu käynnissä oleviin kampanjoihimme täältä

TERVETULOA YRITYSASIAKKAKSI, REKISTERÖIDY TÄSTÄ!

Elfving Centerit ovat osa Oy Elfving Safety Ab:n liiketoimintaa, joka kuuluu 108-vuotiaaseen Elfving-perheyritykseen.