Tervetuloa koko perheen Kone- ja työvaateliike Elfving Centeriin!


Tervetuloa uudistettuun Vantaan myymälään jossa näyttävästi esillä uusin tuote-edustus, Husqvarna!

Tervetuloa kaupoille!

Kone- ja työvaateliike Elfving Center on pienkoneisiin, ajoneuvoihin ja työvaatteisiin erikoistunut erikoisliike. Palvelemme Espoossa ja Vantaalla ja valikoimaamme kuuluvat vain alan laadukkaimmat merkit. Edustamamme merkit ovat mm. HUSQVARNASTIHL, VIKING, STIGA, Peugeot-skootterit, Drac-mopot ja kevarit, Aixam-mopoautot, CFMoto traktorimönkijät, Ariens, DASSY Professional Workwear, Jobman workwear, Texstar, HellyHansen Workwear, Atex, Jalas, Sievi, Peltor, Petzl  ja monta muuta!

Tarjoamme aina tuotteemme valmiiksi kasattuina, koekäytettyinä ja kattavalla käyttöopastuksella. Toimimme valtuutettuna jälleenmyyjänä ja huollamme kaikki myymiemme koneet ja ajoneuvot. Myös varaosat saat kauttamme!

Tarjoamme myös turvallisuutta sinulle ja työntekijöillesi, valikoimamme käsittää työvaatteita ja -suojaimia päästä varpaisiin. Työvaatepalveluumme kuuluu myös yrityksesi logojen painatus, jopa odottaessa!

Elfving on perustettu 1910 ja on pitkään toiminut teknisessä kaupassa tuoden maahan pienkoneita, ajoneuvoja ja työvaatteita. Myymäläämme on uudistettu 2014 ja sinua palvelee alan rautaisimmat ammattilaiset, jotka koulutettuina ja vuosien kokemuksella osaavat opastaa ja neuvoa.

Tervetuloa myymälöihimme Espooseen ja Vantaalle tekemään kauppoja!