Olemme virallinen jälleenmyyjä ja huoltoliike seuraaville merkeille:

Peugeot skootterit

Peugeot on ylivoimaisesti Suomen ostetuin skootteri 50cc luokassa. Ykkösasema on pysynyt jo monta vuotta. Peugeot skootterit ovat olleet Suomen markkinoilla jo 26 vuotta ja menestys on ollut koko tuon ajan erittäin vahvaa. Keski- ja Etelä-Euroopassa skootteri on yksi yleisimmistä kulkuneuvoista sen monikäyttöisyyden ja vaivattomuuden ansiosta. Mallistosta Kisbee on ehdottomasti suosituin ja toiseksi suosituin on lippulaivamalli Speedfight 4.
Skootterilla on helppoa ja hauskaa ajaa, parkkipaikka löytyy vaivatta ja skootterilla voit tehdä niin työ-, kuin vapaa-ajan matkat.
Skootterin voimansiirtona on ”automaatti”- variaattori, eli vaihteita ja kytkimiä ei ole, voit siis helposti keskittyä itse ajamiseen.

Tutustu valikomaan tästä

Drac mopot ja kevytmoottoripyörät

Drac on ollut Suomalaisten nuorten suosikki vaihteellisissa mopoissa nyt jo toista vuotta peräkkäin. Drac on Suomen ostetuin supermoto! DRAC on aito Eurooppalainen tuote. Se valmistetaan Espanjassa, Figueressa, Barcelonan pohjoispuolella. Drac mallisarja koostuu kuudesta mallista; Enduro RX, Supermoto RX, Supermoto RS Special Edition, Supermoto PRO Racing Edition, Supermoto PRO Limited Edition sekä Supermoto 125 PRO Racing Edition.

Tutustu valikoimaan tästä

Aixam mopoautot

Aixam on Euroopan markkinajohtaja mopoautoissa ja Suomessa kautta aikojen ostetuin mopoauto. Aixam on myös ollut monina vuosina markkinajohtaja Suomessakin.
Mopoauto on fiksu kulkuneuvo nuorille ja on todella suosittu harrastavien nuorten keskuudessa.

Tutustu mallistoon tästä

Dassy professional workwear

Dassy on belgialainen laatutyövaate! Belgian markkinajohtaja levittäytyy nopeasti ympäri Euroopan, Suomi mukaanlukien. Dassy tarjoaa suojavaatteita huomioväreillä ja ilman sekä talvi- että kesämallistoa.

Tutustu valikoimaan tästä

Jobman workwear

Ruotsalainen laatubrändi, Jobman, on toiminut Suomen markkinoilla yli 20 vuotta! Laadukkaat työvaatteet ovat saaneet kiitosta kestävyydestä ja hyvästä istuvuudesta. Valikoima on laaja ja todella monipuolinen.

Tutustu valikoimaan tästä

Texstar fusion wear

Texstar - Rakenna maailmasi! Täydellinen tuote kun haluat yrityksesi näköiset vaatteet. Ruotsalainen huippubrändi on noussut kotimaassaan todella tunnetuksi työvaatemaailmassa ja on Suomessa saanut suuren suosion laajasta valikoimansa työ- ja profiilituotteissa. Fiksut ja käytännölliset ratkaisut ovat Texstarin valttia.

Tutustu valikoimaan tästä

 

STIHL

Vuonna 1910 perustettu saksalainen perheyritys jonka tuotteet ovat maailman tunnetuimpia ja suosituimpia. Suomessa Stihl nauttii moottorisahoissa markkinajohtajuudesta yli 40% markkinaosuudesta. Stihlin laatu ja arvot ovat nykymaailmassa harvinaista ja useasti voi todeta että tuotteet ovat tehty "isästä pojalle" -asetelmalla. Stihl on ja pysyy vahvasti perheyrityksenä minkä näkee myös arvoissa ja laadussa. Tuotevalikoima on todella laaja; meiltä saat kaikki Stihl moottorisahat, raivaussahat, laikkaleikkurit, pensasleikkurit, ruohonleikkurit ja kaikki muutkin koneet mitä pihalle/metsälle tarvitaan.

Tutustu valikoimaan tästä

 

Husqvarna

Suomen markkinajohtaja ajoruohonleikkureissa sekä ylivoimanen ykkönen robottiruohonleikkureissa. Tunnettu talo jossa suosio niin ammattipiireissä kuin kuluttajissa on suuri. Valikoimmaamme kuuluu Husqvarnan laaja mallisto, robottiruohonleikkureista aina raivaussahoista moottorisahoihin.

Tutustu valikoimaan tästä

 

STIGA

Stiga on euroopan johtavia ruohonleikkureiden valmistajista ja on Suomessakin akku- ja ajoleikkureiden markkinajohtaja. Stigalta löytyy todella laaja valikoima työnnettävistä ruohonleikkureista ja ajoleikkureita löytyy sekä koti- että työkäyttöön vaihtoehtoja.
Stiga on pari kautta ollut selvästi edelläkävijä työnnettävien akkuruohonleikkureiden toimittajana. 80V teknologialla varustetut akkuruohonleikkurit ovat todella suorituskykyisiä ja jaksavat työskennellä pitkään ja isoissa puutarhoissa.

Tutustu valikoimaan tästä

 

VIKING

Stihlin tytäryhtiö Viking, tuottaa huippulaatuisia ruohonleikkureita, ajoleikkureita sekä robottiruohonleikkureita. Viking on ollut Stihlin tytäryhtiönä lähes 30 vuotta ja toimipakka on Itävälta jossa tuotanto myös sijaitsee. Vikingin ruohonleikkurit ovat luotettavia ja kestäviä sekä keskieuroopan suosituimpia leikkureita. Valikoimaan sisältyy myös mm hakkureita.

Tutustu valikoimaan tästä