Kaikki tarvittava metsä- ja piha-alueiden hoitoon

Pääkaupunkiseudun valtuutettu STIHL, VIKING, STIGA ja ARIENS jälleenmyyjä. Myymälämme sijaitsevat Espoossa ja Vantaalla!

Valikoima on laajentunut - Elfving Centeristä myös STIGA ruohonleikkurit ja laitteet!

Valikoimaamme kuuluu moottorisahat, ruohonleikkurit, raivaussahat, lehtipuhaltimet, pensasleikkurit, trimmerit, laikkaleikkurit, metsurin vaatteet ja varusteet, työkalut, painepesurit, metsurin ammattitarvikkeet, silppurit, lumilingot sekä erikoislaitteet ja paljon muuta!
Elfving Centeristä löydät myös edustamiemme merkkien varaosat ja pienkoneiden huolto onnistuu myös.
Pyydä tarjousta isompien laitteiden kuljetukselle sekä robottiruohonleikkureiden asennuspalvelulle!

Tule tutustumaan valikoimaan ja anna ammattitaitoisen henkilökuntamme auttaa valinnoissasi!

Tuo laitteesi meille huoltoon ja hoidamme sen kuntoon! Katso lisää tästä. Meiltä löydät myös varaosat, ketjut, laipat, siimat ja muut tarvikkeet ja lisäsosat! Pyydä myös tarjousta robottileikkureiden asennuspalvelusta.

Elfving Center myy myös Uittokaluston ja Ratiopartsin maahantuomia tuotteita, sekä Aspen pienkonebensiiniä.

Täydennämme jatkuvasti tuotevalikoimamme, saat kauttamme kaikki edustamamme päämiesten tuotteet. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, pistäydy myymäläämme, soita meille tai selaa mm. STIHL ja VIKING tuoteluetteloja alla olevista kuvakkeista!

   

Elfving Center on pääkaupunkiseudun valtuutettu STIHL-moottorisahojen, VIKING- ja STIGA-ruohonleikkureiden, Peugeot-skoottereiden, Drac-mopojen, Aixam-mopoautojen, Ariens-lumilinkojen ja muiden pienkoneiden erikoismyymälä ja asiantunteva huoltoliike.